Strefa Indyk

Nowocześnie znaczy: drogo? Niekoniecznie!

Maciej Rewucki; Coraz Tańsza Ferma


Jajka i drób goszczą na polskich stołach nie tylko od święta. Polacy mają coraz większą świadomość tego, co kupują i jedzą, szukając zawsze najwyższej jakości produktów. Z kolei metody hodowli drobiu, produkcji jaj i mięsa to obecnie dynamicznie rozwijający się rynek. Innowacje w zakresie tworzonej infrastruktury i urządzeń, pasz oraz sposobów karmienia czy możliwości utrzymywania czystości na fermach, to nieustannie modernizowany obszar, w którym czasami ciężko nadążyć za zmianami.

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.