W numerze:
- Oczekiwania konsumentów Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Mikrobiom układu pokarmowego Maciej Kucharski
- Ocena wpływu stosowania preparatu synbiotycznego Propoul na poprawę kondycji zdrowotnej, parametrów produkcyjnych i redukcję ilości stosowanych antybiotyków w stadach indyków rzeźnych Andrzej Gaweł, Piotr Rachwalski, Kamila Bobrek
- Biotransformacja biologiczna metodą walki z mikotoksynami Jakub Biesek
- Lipidoza u indyczek rzeźnych Iwona Stolarska
- Znaczenie wody w hodowli indyczej Grelavi
- Ptaszyniec kurzy groźny również dla indyków Ewelina Kaźmierczak, Dorota Witkowska
- Genetyczne i środowiskowe czynniki wpływające na wzrost indyków Bartosz Korytkowski
- Rozkład temperatur w budynku inwentarskim Katarzyna Jankowska
- Chondrodystrofie indyków czyli zaburzenia kostnienia śród chrzęstnego - przyczyny i zapobieganie Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia i nie tylko! Kompasz
- Wodobrzusze w stadach drobiu Anna Wilkanowska
- Pora na II edycję Agro Days. Dni Hodowcy
- Oświetlenie LED GrowBooster w przemysłowej produkcji drobiu - oszczędność energii i produkcyjność stada Michał Paszkowiak
- Zwalczanie i monitorowanie szkodników na fermie Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ