
Archiwum
Indyk Polski 50 (1/2015)
W numerze:
- Wywiad z dyrektorem działu badawczo-rozwojowego Hybrid Turkeys p. Nico Buddigerem Piotr Lisiecki
- Produkcja indyków w Polsce w 2014 r. Marian Biegański
- Golpasz S.A. Nowa technologia, nowe receptury, nowa wytwórnia Katarzyna Markowska
- Pełne ziarno pszenicy w żywieniu indyków rzeźnych – czynnik, poprawiający uzyskiwane wyniki techniczne Michał Szafryna
- Indyki lubią włókno! Katarzyna Sartowska
- Od czego zależy zdolność rozpłodowa indyków? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Znaczenie monitorowania poziomu dwutlenku węgla (CO2) w pomieszczeniach dla indyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Znaczenie wody w żywieniu indyków Michał Szafryna
- Substancje bakteriobójcze - bakteriologia, mechanizm działania, podział, właściwości i zastosowanie w weterynarii Wojciech Grudzień
- Diagnostyka bakteriologiczna chorób drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wiszące wole – coraz częstsza przypadłość indyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Zarządzanie ściółką Ireneusz Czajkowski, Carlo Norci
- Kolejna sesja Akademii Indyka za nami Piotr Lisiecki
- Popularność mięsa indyczego w różnych zakątkach świata Anna Wilkanowska
- Na każdą porę roku - ciepło zimą, chłodno latem Optimum Bis
- Polscy przedsiębiorcy rolni wspierani przez Unię Europejską wybierają ekologiczny gaz płynny Novatek
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ