
W numerze:
- Obecna krajowa produkcja świń nie napawa optymizmem Paweł Gajewczyk
- Siła drzemiąca w naturze Wioletta Biel
- Zalety żywienia na mokro Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
- Gdy prosiętom brakuje wody Tadeusz Borowicz, Marek Pieszka
- Właściwy dobór loszek remontowych część 1 Dorota Bugnacka
- Organizacja fermy trzody chlewnej – tucz Marek Babicz, Kinga Kropiwiec, Grzegorz Magdoń
- Bezwzględna walka z gryzoniami Bartosz Korytkowski
- Właściwe warunki dla transportu warchlaków Katarzyna Jankowska
- Grypa świń efektywne szczepienia Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Właściwości technologiczne mięsa wieprzowego Artur Mazurowski
- Postępowanie w sprawie wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowań zakładów chowu lub hodowli zwierząt Agnieszka Wiecka
- Niespodzianki mogą się zdarzyć ale nie wolno ich tuszować Paweł Gajewczyk
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ