
W numerze:
- Sterowanie środowiskiem jelit Katarzyna Jankowska
- Koncentrat czy premiks…? Oto jest pytanie Wojciech Grudzień
- Sztuka odsadzania prosiąt Dorota Bugnacka
- Powolny rozwój biogazowni w Polsce. Proces inwestowania w biogazownię rolniczą Magdalena Szwarc, Małgorzata Powałka, Adam Kupczyk
- Czego boi się prosię? Anita Zaworska
- Czy możliwe jest uwolnienie stada od mykoplazmy? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wybrane choroby prosiąt Artur Mazurowski
- Szczególnie niebezpieczne choroby pasożytnicze świń występujące w środowisku intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Ewa Rucińska
- Czy drób zastąpi wieprzowinę? Wanda Milewska
- Ekologiczne metody chowu trzody chlewnej Damian Knecht, Marcin Sibiński, Kamil Duziński
- Projekt Nongwa w Tajlandii Stuart Lumb
- Czynniki wpływające na ostateczną jakość wieprzowiny Damian Knecht, Kamil Duziński
- Uwaga na nieuczciwych dostawców prosiąt! redakcja
- Ponad 45 lat doświadczenia Wolf System
- Energooszczędność w chlewni Recticel Insulation
- Podwyższenie poziomu higieny na fermach przy zastosowaniu preparatów: INCIPROPWET, INCIPROP FARM, INCIMAXX DES, jako czynnika minimalizującego zagrożenie chorobami Katarzyna Jankowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ