Strefa Drób

Hodowca Drobiu 4/2021

HD 4.2021 okl

W numerze:

*Aktualności branżowe: Drobiarstwo w liczbach; Ogniska wysoce zjadliwej ptasiej grypy u drobiu; Komentarz do sytuacji związanejz ptasią grypą; Rynek mięsa drobiowego – ceny; Rynek mięsa drobiowego – handel; Rynek jaj – UE; Rynek jaj – ceny; Rynek jaj – handel; Rynek zbóż.

* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online 

 

  1. Optymistyczne perspektywy dla europejskiego sektora drobiarskiego
  2. Ekologiczna produkcja jaj – zasady, certyfikaty, kontrole, opłacalność produkcji Joanna Marć-Pieńkowska
  3. Temperatura podczas inkubacji i w pierwszych dniach odchowu Bartosz Korytkowski
  4. Warunki transportu piskląt Katarzyna Jankowska
  5. Hodowla i produkcja gęsi w Polsce Teresa Skiba
  6. Iniekcja in ovo – nowoczesna technologia biomanipulacji zarodków kurzych i przyszłość profilaktyki przeciw infekcyjnej Wojciech Hodorowicz
  7. Rekrutacje dla branży Agro Trenkwalder Polska

 

Wykaz firm wyposażających fermy drobiu*
Wykaz producentów pasz dla drobiu*
Pisklęta produkcja, odchów, dystrybucja*

* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online 

Kup ten numer - 9.50 zł  TUTAJ

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.